Accident a la B-23 en direcció Martorell, aquest dimecres a primera hora

Un accident a la B-23 ha complicat la sortida de Barcelona a primera hora del matí

S'han tallat dos carrils per retirar els vehicles accidentats i això ha provocat diversos quilòmetres de retencions

RedaccióActualitzat

Un accident a la B-23 a primera hora d'aquest dimecres a Sant Joan Despí ha obligat a tallar dos carrils en direcció Martorell mentre retiraven els vehicles accidentats.

Més tard, també a la B-23 a Molins de Rei, s'ha tallat un carril en direcció Barcelona, per un altre accident que ha causat retencions per entrar a la ciutat. Els vehicles s'han retirat al voral de la via i s'ha reobert el carril. 

Accident a Sant Joan Despí

A primera hora, a Sant Joan Despí, un primer accident ha provocat diversos quilòmetres de retencions en la sortida de Barcelona en direcció Martorell.


Poc després s'ha obert al trànsit un dels dos carrils tallats, però les retencions ja dificultaven força la sortida de vehicles de Barcelona i la circulació per les Rondes, mentre en sentit contrari el trànsit habitual ja era molt dens des de Molins de Rei:


Mentrestant un altre accident a l'AP-7 al Vallès, a l'altura de Santa Perpètua de Mogoda, també ha obligat a tallar dos carrils d'aquesta via en direcció Girona, cosa que ha generat més retencions:


Cap a tres quarts de nou un altre accident, aquest cop a la C-32 nord a l'altura d'Alella, ha afegit més retencions a un matí que ha resultat força complicat per a la mobilitat amb vehicle privat a l'àrea de Barcelona:

 

 

 

 

 

ARXIVAT A:
TrànsitMobilitat
Anar al contingut