Primera Divisió

Reial Societat i Athletic de Bilbao empaten (1-1) en el derbi basc

Els dos equips bascos s'han repartit els punts en el derbi d'Anoeta. Els donostiarres han igualat el gol inicial de Yeste, gràcies al turc Nihat. L'expulsió de Gurpegi ha marcat el tram final del partit. En l'altre partit avançat de la jornada, un "hat-trick" del brasiler Baptista ha decidit el Múrcia-Sevilla (1-3). L'àrbitre Lizondo Cortés ha estat el protagonista del matx, ja que ha xiulat fins a tres penals, tots ells discutibles. Els de Toshack s'enfonsen una mica més en la classificació.

Múrcia, 1 - Sevilla, 3 Un "hat-trick" del brasiler Baptista ha decidit un partit que els de Toshack han jugat gairebé sencer amb només deu jugadors, per l'expulsió d'Esnáider, en el minut 5. L'actuació de l'àrbitre, Lizondo Cortés, ha estat molt discutida pel públic murcià, que fins i tot ha llançat objectes al terreny de joc, cosa que ha obligat a aturar el partit per uns moments. Dos penals discutibles, un en cada meitat, transformats per Baptista, han donat avantatge als de Caparrós. Amb 0 a 2, l'àrbitre ha expulsat Torrado per doble amonestació i en el temps d'afegit ha xiulat un penal inexistent a favor del Múrcia. Luis García ha fet el gol de l'honor, però Baptista hi ha replicat així que s'ha servit de centre. R.Societat, 1 - Ath.Bilbao, 1 S'ha avançat l'equip de Valverde amb un gol de Yeste, que ja fa quatre jornades consecutives que marca. Abans, els locals havien estavellat dues pilotes al pal. El turc Nihat, a passada de Karpin, ha empatat en el minut 39. La segona part ha estat molt moguda, però l'expulsió per doble amonestació de Gurpegi ha fet disminuir la pressió de l'equip visitant. Els de Denoueix ho han provat, sense fortuna, en el tram final.