Reial Madrid

Raúl i Casillas seran blancs per a tota la vida després de signar un contracte vitalici amb el Madrid

El Reial Madrid ha renovat per a tota la vida Raul i Casillas, ja que els dos jugadors han signat un contracte vitalici amb el club blanc. El president Ramón Calderón ha triat aquest dijous, 14 de febrer, per anunciar la renovació vitalícia dels dos capitans. Calderón ha dit textualment: "Avui que celebrem el dia dels enamorats, diem que Iker, Raúl i el Madrid s'estimen, es necessiten i es complementen". Raúl acabava contracte el 2010, mentre que el porter tenia contracte fins al 2011. Ara seran blancs uns quants anys més.

Actualitzat

Feia mesos que s'especulava amb aquesta possibilitat i finalment aquest dijous s'ha confirmat. El Reial Madrid ha decidit lligar per a tota la vida Raúl González i Iker Casillas a través de contractes vitalicis que els vincularan amb l'entitat blanca. D'aquesta manera, dos dels màxims símbols del madridisme dels darrers anys veuran complert el somni -expressat per ells repetidament- de retirar-se al club de la seva vida. S'acaben així possibles rumors sobre el traspàs de Raúl i Casillas a altres equips.

Calderón, Casillas, Raúl i Alfredo di Stéfano han comparegut en roda de premsa conjunta. Raúl, que acabava contracte el 2010, ha reconegut que el rumb de l'entitat ha fet un gir amb Calderón a la presidència. Pel que fa a Iker Casillas, de qui s'ha dubtat més d'una vegada de la seva continuïtat al club perquè no se l'ha valorat, també tenia contracte fins a l'any 2011. Ara, en seran uns quants més

Anar al contingut