Madrid

Rajoy dóna ple suport a Camps i qualifica de "torquemadas" del segle XXI" els qui l'acusen

Mariano Rajoy ha aprofitat un míting a l'aire lliure al port d'Alacant per donar suport explícit al president de la Generalitat Valenciana, Francisco Camps, imputat pel "cas Gürtel". Rajoy també ha aprofitat per afirmar que "Espanya no té cap pla" i ha acusat el PSOE de "no oferir res als ciutadans". Per la seva banda, el president José Luis Rodríguez Zapatero, ha anunciat, en un acte al municipi de Dos Hermanas, que el nou model de creixement arrancarà a Andalusia amb un programa especial anomenat "Andalusia sostenible".

Actualitzat
Informació subjecta als blocs electorals dictats pel Consell de Govern de la CCMA. (Nota de la redacció)

Mariano Rajoy ha donat ple suport a Francisco Camps i ha afirmat que "estem segurs que serà una història feliç encara que això disgusti aquests "torquemadas" del segle XXI que no tenen raó ni cor". Camps està imputat per un delicte de suborn.

El líder del PP també ho ha aprofitat per carregar contra el vídeo electoral del PSOE per ressaltar que el govern de Zapatero "un dia diu una cosa i l'endemà, una altra" i ha afegit que "no vol parlar d'economia, per això fa un vídeo on critíca els empresaris que, pel que sembla, tenen la culpa de tot plegat".

Per la seva banda, Zapatero, en el míting de campanya d'aquest diumenge, sí que ha parlat d'un nou model de creixement que arrencarà a Andalusia amb el programa especial Andalusia Sostenible. Aquest serà el patró que Zapatero vol impulsar amb la llei d'economia sostenible que presentarà al Congrés.

Anar al contingut