El cartell del Primavera Sound del 2016
El cartell del Primavera Sound del 2016
Barcelona

Radiohead, LCD Soundsystem, PJ Harvey, Tame Impala, Suede i Los Chichos, al Primavera Sound

Tame Impala, Brian Wilson, Animal Collective i Beirut són alguns dels 150 grups que actuaran al festival

RedaccióActualitzat

Ja s'ha desvelat el cartell del Primavera Sound de Barcelona d'aquest any. La banda britànica de rock alternatiu Radiohead encapçala el cartell del certamen, que aquest any se celebrarà de l'1 al 4 de juny. Un cartell ple d'estrelles en què també destacaquen LCD Soundsystem, la compositora i intèrpret PJ Harvey, la banda islandesa Sigur Ros i Brian Wilson, lider de Beach Boys, que interpretarà "Pet Sounds".

Entre els 150 grups que hi actuaran, també hi ha Tame Impala, Suede, Animal Collective i Beirut. L'organització del festival ho ha anunciat a través de les xarxes socials.

Pel que fa a la presència de bandes catalanes, hi haurà els Manel, Inspira, Joana Serrat i la seva germana Carla, que actuaran per separat.

Los Chichos revolucionen les xarxes

Però la gran sorpresa del cartell han estat Los Chichos, que han revolucionat, almenys, les xarxes socials. Poc després de l'anunci del cartell, Los Chichos ja eren "trending topic" a Twitter amb comentaris de tos tipus, sobretot irònics.

En qualsevol cas, al cartell del festival, que inclou més d'un centenar d'artistes, també hi haurà John Carpenter, Moderat, Vince Staples, Drive Like Jehu, Deerhunter, Dinosaur Jr. i Richard Hawley.

Els concerts es faran al Parc del Fòrum de Barcelona, de l'1 al 4 de juny. El primer dia, hi haurà un concert gratuït encapçalat pels anglesos Suede. Com a novetat, el barri del Raval concentrarà una programació complementària.

Anar al contingut