Accident a la C-35, a Hostalric. Foto: @antiradarcatala
Accident a la C-35, a Hostalric. Foto: @antiradarcatala
Hostalric

Quatre morts en tres accidents de trànsit a Hostalric, Artesa de Segre i Capmany

RedaccióActualitzat

Quatre morts en un dia tràgic a les carreteres catalanes.

Dues persones ha mort aquest matí en un accident de trànsit a la C-35, a l'alçada d'Hostalric. Un cotxe i un camió han xocat, sense que encara se sàpiguen les causes del xoc. Les víctimes mortals són els dos ocupants del cotxe, de 18 i 19 anys.

La carretera C-35 ha quedat tallada en tots dos sentits de la marxa fins a les onze del matí.

També aquest matí, a Artesa de Segre, hi ha hagut una altra víctima mortal en un accident a la carretera L-512. L'accidentat és un home de 60 anys, veí de Vilanova de Meià, que viatjava sol. La via està tallada mentre es retira el vehicle.

A primera hora del matí, un home de 25 anys ha resultat ferit amb una contusió toràcica en un accident a Torrelles de Llobregat. El seu vehicle ha impactat contra un arbre a la població. En aquest accident s'han mobilitzat tres unitats dels Serveis d'Emergències Mèdiques.

 

A la tarda, una persona ha mort en un xoc amb tres vehicles implicats a l'N-II a Capmany, a l'Alt Empordà. L'accident ha passat al quilòmetre 769 i s'ha desviat la circulació per l'AP-7 entre les sortides 2 i 3. Quatre persones més han quedat ferides, una de caràcter molt greu.

 

Anar al contingut