Puigdemont convida Arrimadas: "Si vol res, que entri i m'ho digui a la cara"

RedaccióActualitzat

El president Puigdemont reitera des de Waterloo el seu oferiment al diàleg amb la cap de l'oposició, Inés Arrimadas, que demà viatjarà a Brussel·les. No obstant, afegeix que, si el que pretén és fer un xou mediàtic, ell no hi pensa participar.

"Estic disposat a rebre-la amb tota correcció i respecte, i, a més, amb molt d'interès. Si vol una altra cosa, no hi participaré. Si el que vol és un xou mediàtic com va intentar fer al meu poble natal (Amer), com intenta fer a altres llocs de Catalunya, això és una altra cosa. Si realment vol debatre, dir-me alguna cosa, ho té fàcil: que entri i m'ho digui, a la cara"

Puigdemont critica que Arrimadas no vulgui parlar amb ell i es limiti a fer un acte davant de la seu del Consell per la República a Waterloo.

"Si fa més de 1.300 quilòmetres, que faci 10 metres més i entri aquí."

 

 

Primer acte del Consell per la República

Carles Puigdemont ha presidit aquest matí la primera reunió presencial del Consell per la República. El president a l'exili ha anunciat que el Consell, per la seva transversalitat, assumeix la responsabilitat de presentar una proposta estratègica per culminar el procés d'independència, i que faran pública en el moment oportú. Avui han començat a treballar per definir accions concretes.

ARXIVAT A:
Consell per la RepúblicaProcés catalàCarles Puigdemont
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut