El líder d'ERC, Joan Puigcercós
El líder d'ERC, Joan Puigcercós
Barcelona

Puigcercós recorda a Montilla que el problema és a Madrid

El president d'ERC, Joan Puigcercós, ha replicat les paraules del president de la Generalitat, José Montilla, contra l'independentisme. Puigcercós considera que el principal problema de Catalunya és a Madrid. També ha demanat a Montilla que no desqualifiqui aquesta opció política.

Actualitzat
Les reflexions de Montilla en una entrevista a Televisió Espanyola declarant que la independència de Catalunya desembocaria en una decadència del país, no han agradat gens als seus socis d'ERC. Joan Puigcercós ha replicat Montilla, a qui ha aconsellat que no desviï el tema i miri a Madrid. "A Madrid és on tenim el principal problema d'aquest país", ha postulat contundentment el número 1 d'ERC. A més, Puigcercós considera que José Montilla ja ho sap, perquè "ell el pateix i el pateix a la seva pròpia carn com a president de Catalunya", ha sentenciat. ERC manté que el procés d'independència que plantegen s'haurà de fer fora de la legalitat espanyola

Dit això, el líder dels republicans també ha demanat al president de la Generalitat que no desqualifiqui una opció política que arrossega molts catalans.

Anar al contingut