Primera imatge del rei emèrit a Abu Dhabi, la primera escala en la seva fugida

El diari Nius publica la foto que certificaria que Joan Carles I va viatjar dilluns als Emirats Àrabs, com afirmava l'ABC

Actualitzat

El mitjà digital Nius publica aquest dissabte en exclusiva la que seria la primera imatge de l'arribada del rei emèrit a Abu Dhabi, als Emirats Àrabs.

Aquest mitjà situa Joan Carles I a l'aeroport d'Abu Dhabi, on hauria fet una primera escala després de fugir d'Espanya en un intent de Felip VI de distanciar-se dels escàndols del seu pare.

El diari ABC va ser el primer de publicar que el rei emèrit havia viatjat des de Vigo a Abu Dhabi, on s'hauria allotjat a l'exclusiu hotel Emirates Palace d'Abu Dhabi.

Segons publica el diari La Vanguardia, però, la parada de Joan Carles I a Abu Dhabi seria només una escala tècnica, ja que tot apunta ara que el seu destí final seria Nova Zelanda.  

Ja fa sis dies que Joan Carles I va anunciar que marxava d'Espanya. Poc després van començar les especulacions sobre on podria haver viatjat. Els primers destins que es van apuntar van ser la República Dominicana i Portugal.

El fet és que la Casa del Rei, des de dilluns, no ha donat cap informació sobre on és el rei emèrit.

Felip VI arriba al palau de Marivent conduint un cotxe i amb la infanta Elionor al seu costat. (EFE/Ballesteros)

 

Mentrestant, Felip VI i Letícia, acompanyats de les seves filles, ja són de vacances a Palma, al palau de Marivent, on van arribar aquest divendres al vespre. S'hi estaran uns 12 dies. Aquest estiu ja no serà com aquest de fa dos anys, en què la família reial posava junta, i aparentment ben avinguda, a Palma.

Aquest any s'ha reduït el nombre d'actes. Dilluns, una recepció a les autoritats balears, dimecres el despatx entre el rei i el president Pedro Sánchez i algunes visites a altres illes. Oficialment, agenda més restringida per la Covid-19, en un dels pitjors moments per a la monarquia espanyola.

ARXIVAT A:
MonarquiaBorbonsCasa Reial espanyola
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut