Barcelona

Presó sense fiança per al conductor begut i reincident que va fugir després d'atropellar mortalment un motorista

El jutge ha ordenat presó sense fiança per a un conductor de 48 anys detingut la matinada de dissabte a Barcelona acusat d'homicidi per imprudència. El seu cotxe va envair el carril contrari i va xocar frontalment amb una motocicleta davant el número 93 del passeig de Gràcia. El motorista va resultar greument ferit i va morir a l'Hospital de la Vall d'Hebron. El detingut, que va donar positiu per alcoholèmia, ja tenia antecedents de conducció sota els efectes de l'alcohol. La Guàrdia Urbana també ha confirmat que l'inculpat va marxar del lloc dels fets amb un taxi i hi va tornar immediatament amb la seva dona, a qui volia atribuir els fets.

Actualitzat

Els fets van passar dissabte a la matinada, al passeig de Gràcia de Barcelona. Diversos testimonis de l'accident asseguren que van veure com el conductor del turisme marxava del lloc en un taxi, i poc després tornava acompanyat de la seva dona i manifestava a la patrulla de la Guàrdia Urbana que era ella qui conduïa el cotxe en el moment de l'accident.

El mateix dissabte el conductor del turisme, que ja havia estat condemnat en dues ocasions anteriors per conduir sota els efectes de l'alcohol i per desobediència a l'autoritat, va ingressar a presó sense fiança. També se li ha retirat temporalment el permís de conducció després que els agents recopilessin la informació sobre els fets i sotmetessin el conductor del turisme a la prova d'impregnació alcohòlica amb resultat positiu.

El conductor del Volvo, de 48 anys, s'enfronta als càrrecs de presumpte autor d'un homicidi per imprudència, conduir sota la influència de begudes alcohòliquesomissió del deure de socors, delicte contra la seguretat del trànsitacusació falsa, a l'espera d'un judici on s'aclareixi la seva responsabilitat.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut