Barcelona

Platges de gom a gom en el dia més càlid des que ha començat l'any

Un cel serè, un sol radiant i temperatures més que agradables, aquest dissabte ha estat el dia més càlid des que ha començat l'any, almenys a l'interior i al prelitoral. A la costa, els termòmetres no s'han enfilat tant, però el dia plenament primaveral ha fet que moltes persones anessin a passar el matí a la platja. Amb la meteorologia no se sap mai i sempre s'ha d'estar obert a les sorpreses, però el que és cert és que ja hem fet el tomb. Ha arribat l'hora, ara sí, de fer el canvi d'armaris i ja podem plantar les flors sense por d'una baixada sobtada dels termòmetres.

Actualitzat
Ja fa uns dies que vam estrenar la primavera però amb un temps, tot i que imprevisible, tal com mana aquesta estació, una mica més suau del que tocava. La primavera meteorològica es resistia però ara, onze dies després, podem dir que ja és aquí. L'abril ha donat el tret de sortida a la bonança i molts són els que han inaugurat oficialment el que podríem anomenar "la temporada de platja".

Ha arribat l'hora de canviar els colls alts i les jaquetes d'abric per roba més fresqueta, d'omplir de color balcons i jardins amb flors, d'intensificar o, en tot cas, començar l'operació biquini i de començar a pensar a netejar les piscines. La previsió augura un parell de setmanes caloroses, amb temperatures més pròpies del mes del maig que de l'abril. Això sí, aquest diumenge el temps canviarà i els núvols seran més abundants.

A Barcelona, aquest cap de setmana és el que marca l'inici oficial de la temporada de platges i banys, i, per tant, ja estan operatius els primers serveis de seguretat, salvament i socorrisme. Tot i que la temperatura del mar encara està pels volts dels 14 graus, els més atrevits fins i tot s'han banyat.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut