París

Peugeot i Citroën també revisarà 97.000 vehicles a Europa, alguns a Espanya, per un defecte a l'accelerador

El grup automobilístic PSA, propietari de Peugeot i Citroën, ha cridat preventivament a revisar 97.000 vehicles dels models 107 i C1 venuts a Espanya, França, Alemanya, Itàlia i la Gran Bretanya per un defecte a l'accelerador. Aquests cotxes fan servir el mateix dispositiu que els japonesos Toyota, que la setmana passada ja va cridar a revisar 1.800.000 vehicles a Europa.

Actualitzat
Els vehicles de Peugeot i Citroën que s'han de revisar provenen de la mateixa fàbrica que fa els Toyota Aygo, que la setmana passada la marca japonesa també va cridar a revisió, i podrien tenir el mateix problema a l'accelerador.

Toyota i PSA comparteixen la matexia fàbrica a Kolin, a la República Txeca. A més de l'Aygo, Toyota ja va demanar la revisió dels models iQ, Yaris, Auris, Corolla, Verso, Avensis i RAV4. En total, 1.800.000 de vehicles a Europa.

El defecte detectat en aquets models de Toyota i del grup automobilístic PSA és que el pedal de l'accelerador pot quedar-se encallat o trigar massa temps a tornar a la posició original quan deixa de trepitjar-se.

La companyia francesa ha dit que informaran els clients que tinguin un dels vehicles afectats per aquesta campanya de revisió europea a través d'una carta.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut