L'Hospitalet de Llobregat

Pedro Sánchez acusa Artur Mas d'intentar confondre la democràcia espanyola amb el PP

En la seva visita a l'Hospitalet de Llobregat, el líder del PSOE ha dit que la reforma constitucional que propugna el PSOE "garantirà l'autogovern i el respecte als fets singulars, amb una millora del seu finançament"

RedaccióActualitzat

Durant la seva visita a Catalunya, el secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, ha demanat a la societat catalana "que no caigui en la trampa" d'Artur Mas el 27 de setembre, que és "intentar confondre el sistema democràtic a Espanya amb el PP". En declaracions als mitjans de comunicació després d'una visita a l'Hospitalet de Llobregat, Sánchez ha dit que a Espanya "hi ha moltes forces polítiques, singularment el PSOE, que estan disposades a modernitzar el país, el sistema democràtic i la forma de participació ciutadana". En aquest sentit, el dirigent socialista ha assegurat que el seu partit està disposat "a reformar tot el que calgui reformar per garantir nous drets i llibertats en la Constitució, per garantir i enfortir la convivència en comú".

La reforma constitucional que propugna el PSOE "garantirà l'autogovern i el respecte als fets singulars d'una societat com la catalana, amb una millora del seu finançament", segons Pedro Sánchez. El líder socialista ha lamentat que el president del govern espanyol, Mariano Rajoy, plantegi "una política de bloqueig quan una crisi política com la de Catalunya exigeix solucions polítiques, i per al PSOE passa per la reforma constitucional".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut