Barcelona

Pau Molins afirma que la infanta és la perjudicada del judici per ser membre de la família reial

L'advocat de la infanta Cristina ha dit a "El matí de Catalunya Ràdio" que, a instàncies de l'acusació particular, han fet seure la germana del rei al banc dels acusats per no donar a entendre que era una privilegiada

RedaccióActualitzat

L'advocat de la infanta Cristina, Pau Molins, creu que la germana del rei és la gran perjudicada del judici pel "cas Nóos". En declaracions a "El matí de Catalunya Ràdio", el lletrat ha denunciat que hi ha hagut una sobreactuació i que han fet seure la infanta al banc dels acusats perquè no s'interpretés que no fer-ho era un privilegi:

"El que ha passat és tot al contrari. Mai a la història judicial s'havia assegut al banc dels acusats una persona per un delicte fiscal quan l'Agència Tributària, amb l'advocat de l'estat, ni el ministeri fiscal, garant de la legalitat, acusaven. Només hi ha una acusació popular que vés a saber quins interessos persegueix."

Molins assegura que l'acusació de Manos Limpias s'ha dedicat a intoxicar durant tot el procediment:

"Quins interessos hi ha al darrere i qui finança aquest sindicat d'extrema dreta? Això és el que jo em pregunto. Jo no ho sé, no tinc la capacitat de saber-ho, però sí que em crida molt l'atenció que estigui en tants procediments. Això costa moltíssims diners."

L'advocat de la infanta ha defensat l'estratègia que va fer servir aquest dijous durant la seva declaració com a acusada, basada en el principi de confiança en el seu marit, Iñaki Urdangarin, i els seus assessors. Molins remarca que la infanta només era sòcia de l'empresa familiar d'Aizoon que administrava Urdangarin, i que, jurídicament, no havia de respondre per la companyia.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut