Castell de Montesquiu, Osona

Pasqual Maragall serà homenatjat el 21 d'octubre per iniciativa ciutadana

Pasqual Maragall rebrà un homenatge el 21 d'octubre al parc del Castell de Montesquiu (Osona) amb una jornada "festiva, sense protocols, ni política" organitzada per iniciativa ciutadana a través de les xarxes socials. L'aportació per a la festa és de 15 euros.

RedaccióActualitzat
L'expresident de la Generalitat i l'exalcalde de Barcelona Pasqual Maragall, que en el seu moment va anunciar públicament que patia un principi de la malaltia d'Alzheimer, serà homenatjat al parc del Castell de Montesquiu, a la comarca d'Osona, el 21 d'octubre amb una jornada "festiva, sense protocols, ni política" organitzada per iniciativa ciutadana a través de les xarxes socials.

L'acte, que va començar a germinar a començament d'aquest any a Facebook i Twitter, ha estat rebut amb "molta il·lusió" per Maragall, que participarà en les activitats de la jornada i ha elegit personalment la música que sonarà aquell dia.

Com a mostra de la bona acollida que aquesta iniciativa ha tingut en la família Maragall, la dona de l'exdirigent socialista, Diana Garrigosa, ha estat avui a la presentació de l'homenatge a Barcelona.

Portaveus dels organitzadors, als quals uneix la seva "estima a Pasqual Maragall", han subratllat que la iniciativa és ciutadana i pretén "passar un dia en família a la muntanya, perquè l'expresident sigui feliç envoltat de ciutadans que l'aprecien".

L'aportació per a la festa és de 15 euros, que servirà per cobrir despeses. Si hi hagués beneficis aquests es donaran a alguna de les fundacions que encapçala Maragall.
Anar al contingut