Lleida

Obren diligències per deixar conduir a un nen un tractor al centre de Lleida

La Guàrdia Urbana va aturar el tractor quan passava per la rambla Ferran, plena de públic que participava a la Festa Major de Maig

RedaccióActualitzat

La Guàrdia Urbana de Lleida ha obert diligències contra un jove de 20 anys per haver deixat conduir el seu tractor a un menor de 10 anys.

Els fets van passar dijous a la tarda en la tradicional Batalla de les Flors, un dels actes més multitudinaris de la Festa Major de Lleida. Un agent de la Guàrdia Urbana es va adonar que el menor anava al volant del tractor en plena rambla Ferran, on hi havia una multitud de persones que assistien a les festes. Va aturar el vehicle i en va identificar el propietari, familiar del nen.

La Guàrdia Urbana estudia si a l'adult se li imputa un delicte contra la seguretat en el trànsit. Segons fonts de la Guàrdia Urbana, les diligències s'estan instruint tenint en compte circumstàncies com ara que la Rambla en aquell moment estava tallada al trànsit precisament per a la celebració d'aquest acte festiu.

En tot cas, el cas es posarà en coneixement del jutge perquè determini si el noi va cometre algun tipus de delicte o simplement el cas es tanca amb una denúncia administrativa. També s'enviarà una còpia de les diligències a la Fiscalia de Menors, tot i que el petit no serà acusat perquè és inimputable en ser menor de 14 anys.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut