Imatges del vehicle virtual de Seat
Imatges del vehicle virtual de Seat
Barcelona

Obre les portes la 39a edició del Saló Internacional de l'Automòbil

El saló rebrà la visita de més de 750.000 persones, que podran observar de primera mà les 43 primícies mundials, europees i nacionals desvelades per les marques

RedaccióActualitzat

L'ara denominat Automobile Barcelona, antic Saló Internacional de l'Automòbil de Barcelona, obrirà aquest divendres les portes en la 39a edició. El saló, que estarà obert fins al 21 de maig, rebrà la visita de més de 750.000 persones que podran observar de primera mà les 43 primícies mundials, europees i nacionals desvelades per les marques.

Des de l'organització de l'esdeveniment han assenyalat que aquesta trobada suposa la combinació d'un saló de l'automòbil tradicional, amb novetats de producte, amb la participació d'start-ups i la presentació de les últimes tendències en tecnologia vinculades amb el sector del motor. Aquest any, l'Automobile Barcelona compta amb la presència de 90 empreses, entre les quals hi ha 30 firmes automobilístiques i 25 start-ups.

Durant la inauguració de l'esdeveniment, el president del Saló, Enrique Lacalle, ha indicat que l'Automobile Barcelona representa una nova idea de la Fira de Barcelona i aporta una nova identitat a aquesta trobada.

Per la seva banda, el ministre d'Energia, Turisme i Agenda Digital, Álvaro Nadal, ha ressaltat que aquest nou concepte de saló representa una aposta "molt trencadora" que va al davant del que s'està fent en altres llocs i que està molt en línia amb l'evolució de l'automòbil i de la mobilitat.

43 vehicles en primícia

L'Automobile Barcelona del 2017 ha estat l'escenari triat per les marques per a la presentació d'un total de 43 vehicles en primícia, entre els quals es troben una 'premier' mundial, el Seat Ateca FR, i tres d'europees, els Mahindra Kuv 100 i Goa Pickup i el Mercedes-Benz Classe S.

Per la seva banda, les firmes participants en aquesta fira també han donat a conèixer 39 novetats que feien el seu debut al territori estatal.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut