Imatge d'arxiu dels equips d'emergència treballant a la zona
Imatge d'arxiu del dia que es va trobar el cos de la noia a l'espigó de la Mar Bella
Barcelona

Nova reconstrucció dels fets del crim de la jove de 15 anys apareguda morta a l'espigó de la Mar Bella

Els Mossos d'Esquadra i el jutge instructor han fet aquest matí una nova reconstrucció del crim de la jove de 15 anys, que va morir presumptament a mans d'un amic seu.

RedaccióActualitzat
Els Mossos d'Esquadra i el jutge instructor del cas han fet una nova reconstrucció del crim de la jove de 15 anys que va aparèixer morta a l'espigó de la Mar Bella, a Barcelona. El presumpte autor dels fets, un noi de 19 anys i amic de la noia, ha estat present durant la reconstrucció, en què han participat una vintena d'agents.

Els Mossos d'Esquadra van detenir el presumpte agressor arran de les contradiccions en el discurs quan va explicar a la policia què va passar la nit de la desaparició de la noia, el passat 27 d'abril.

El mateix dia de la detenció, els agents i personal del jutjat es van desplaçar fins a l'espigó de la Mar Bella amb el detingut, per contrastar les declaracions de l'acusat.

El Jutjat d'Instrucció número 27 de Barcelona va dictar presó provisional per al presumpte homicida de l'adolescent de 15 anys, que va fer ús del dret a no declarar davant el titular del jutjat, el magistrat Francesc Xavier Paulí.
Anar al contingut