Quevedo diu que necessita vacances, perquè no ha parat des del 2021 (Europa Press/Kike Rincón)

Quevedo anuncia una aturada temporal: "No soc una màquina"

El cantant canari explica als seguidors que necessita unes vacances i també desapareixerà de les xarxes socials

RedaccióActualitzat

El 2023 ha estat el músic que més discos ha venut a Espanya. També ha estat número 1 en diversos països i ha guanyat un Latin Grammy a la millor cançó urbana i un Los 40 Music Award com a millor artista urbà de l'any.

Es diu Pedro Luis Domínguez Quevedo, és canari i té 22 anys. 

Conegut artísticament amb el seu segon cognom, Quevedo ha anunciat, després d'aquest any d'èxit, que fa una aturada temporal

Actuació de Quevedo al Coca-Cola Music Experience de Madrid, aquest setembre (Europa Press/Ricardo Rubio)

"No soc una màquina", ha dit en un directe a Instagram el dia que feia un any de la publicació de "Donde quiero estar", el seu primer i fins ara únic àlbum.

"Amb aquest directe em volia acomiadar i donar-vos les gràcies per tot el que heu fet amb mi", ha agraït als seus seguidors.

"Ha estat un any increïble i jo sé que tots us estàveu preguntant el que és típic, allò de la frase '2024...' i tot això", ha explicat, en referència a aquest fragment de la cançó "Ahora qué": "2021 sembrar, 2022 recollir, 2023 coronar, 2024 desaparèixer".

"Bé, havia de fer el que havia de fer, ara ho he acabat i toca donar-me unes vacances, gent", ha aclarit.

Actuació de Quevedo al Share Festival de Barcelona el juny de l'any passat (Europa Press/Kike Rincón)

Quevedo ha recordat que no havia parat des del 2021, quan va sortir el tema col·lectiu "Cayó la noche", amb què es va donar a conèixer. 

A partir d'aquell moment la seva carrera va anar en ascens, amb temes com "Playa del Inglés" o "Columbia", i col·laboracions amb artistes com Ed Sheeran o Bizarrap.

 

L'aturada de Quevedo no és només artística, sinó també social. De fet, el seu compte d'Instagram, amb 3,3 milions de seguidors, està buit des d'aquest divendres.

L'artista, això sí, ha promès als seus seguidors que tornarà i que espera tornar-los a veure "en els shows".

Caldrà veure quan tornarà, i, abans de desaparèixer del tot, quina és la sorpresa que ha preparat per als seus seguidors, als quals va anunciar que tenia "un regal" del qual no va donar més pistes. 

Quevedo a la catifa vermella dels Latin Grammy, a Sevilla, aquest novembre (Europa Press/Rocío Ruz)
ARXIVAT A:
Xarxes socials Música
Anar al contingut