Pere Navarro durant a seva visita a la Fira de l'Espàrrec de Gava. (Foto:ACN)
Navarro creu que Mas ha de destituir Martorell o dimitir. (Foto:ACN)
Gava

Navarro creu que Mas ha de destituir Martorell o dimitir

El primer secretari del PSC, Pere Navarro, reclamarà la dimissió del president Artur Mas si no destitueix el director general de Serveis Penitenciaris, Xavier Martorell, que suposadament hauria encarregat a l'agència Método 3 espiar l'expresident José Montilla.

RedaccióActualitzat
El líder del PSC, Pere Navarro, ha considerat que el president de la Generalitat, Artur Mas, ha de cessar el director de Serveis Penitenciaris, Xavier Martorell, per la seva presumpta implicació en el cas d'espionatge polític, en què suposadament va encarregar a l'agència Método 3 espiar l'expresident José Montilla, i ha dit que si no el destitueix és perquè Martorell li fa "xantatge".

En declaracions als mitjans durant la seva visita a la Fira de l'Espàrrec de Gavà, el socialista ha indicat que "pot ser que Martorell conegui aspectes interns de la vida del seu partit que fan que el president Mas estigui sota xantatge".

Per aquesta raó, ha sostingut que si Martorell no deixa les seves funcions al govern, és Mas qui ha de dimitir, i ha afegit que és "molt greu" que s'hagi espiat l'expresident de la Generalitat José Montilla.
Anar al contingut