Entrevista a Catalunya Ràdio

Nadal preveu que la línia del FGC pugui estar dos mesos sense servei per la reparació de l'incident al Gornal

El conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Joaquim Nadal, assegura que el servei a la línia Llobregat-Anoia dels Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) podria estar interromput almenys dos mesos. Nadal ha explicat a Catalunya Ràdio que les dues principals opcions que estudien els tècnics per poder resoldre el desplaçament d'un mur de contenció en un túnel dels FGC comporten una suspensió durant unes vuit setmanes de la circulació entre l'avinguda Carrilet i Sants. Per Nadal, la gran prioritat és ara la seguretat dels operaris de les obres de l'AVE i dels usuaris del tren i el restabliment del servei de Rodalies com més aviat millor.

Actualitzat

Les obres de l'AVE han deixat de ser primordials per al govern català. Pel conseller Joaquim Nadal, ara mateix aquests treballs es troben en el tercer lloc en l'escala de prioritats, darrere de la seguretat dels operaris i els usuaris de trens i el restabliment de la circulació en aquelles línies de Rodalies en què s'ha suspès el servei.

D'altra banda, Nadal ha assegurat que els usuaris de Rodalies tindran a l'abast a partir de demà al matí informació exhaustiva del pla de transport alternatiu dissenyat arran del greu incident d'ahir a la zona del Gornal.

NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut