Riu desbordat a Perpinyà.
Riu desbordat a Perpinyà.
Rosselló, França

Mor un home al Rosselló d'un atac de cor quan intentava travessar una zona inundada

Dijous van morir quatre persones al departament francès del Var a causa de les intenses pluges i encara es busca una nena de vuit anys que va desaparèixer quan intentava travessar un riu

RedaccióActualitzat

Les pluges de les últimes hores també han afectat la Catalunya Nord i els departaments del sud de França. A Perpinyà hi ha alerta vermella perquè es preveu que aquesta tarda la pluja torni a descarregar amb força.

A la població de Ribesaltes, al Rosselló, ha mort un home de 73 anys d'una aturada cardíaca quan volia travessar en cotxe una zona inundada.

Dijous quatre persones van morir al departament de Var com a conseqüència dels aiguats. Els equips d'emergència francesos continuen buscant una nena de vuit anys desapareguda des de dijous quan ella i la seva mare van ser arrossegades pel riu Maravenne quan intentaven travessar-lo amb cotxe.

Les autoritats franceses del departament dels Pirineus Orientals han informat que s'ha ordenat l'evacuació de més de 2.000 persones a banda i banda del riu Aglí perquè el nivell de l'aigua ha pujat gairebé 7 metres per sobre del nivell normal.
A la franja costanera del Rosselló s'han fet almenys 500 evacuacions més a causa d'inundacions a poblacions com Canet, Argelers o Port Vendres.

Anar al contingut