Va fer carrera a la televisió i el cinema (Europa Press)

Mor Paco Arévalo als 76 anys

Es va fer famós, sobretot, arran de la seva participació en programes televisius com "1, 2, 3, responda otra vez", de Televisió Espanyola

RedaccióActualitzat

Francisco Rodríguez Iglesias, conegut artísticament com a Arévalo, ha mort aquest dimecres als 76 anys a València, segons informen la revista Semana i el diari Las Provincias. Nascut a Madrid i criat a Catarroja, a València, des dels anys vuitanta va fer una llarga carrera al cinema i al teatre.

Els seus inicis, el 1970, van ser com a torero còmic formant part de l'espectacle "El bombero torero". El que el va fer conegut per al gran públic va ser, però, els seus cassets d'acudits, habituals en les benzineres de tot Espanya, i sobretot les seves intervencions al concurs de TVE "Un, dos, tres responda otra vez".

Arévalo es va convertir, doncs, en un dels humoristes més mediàtics d'Espanya als anys vuitanta actuant en nombroses sales de festa i escenaris.

Posteriorment va aparèixer en diversos programes de televisió, amb un estil que el va fer molt popular a l'època, ple d'acudits amb referències homòfobes i masclistes, i de menyspreu cap a determinats col·lectius.

Els darrers anys havia aparegut en programes com "Sábado Deluxe" i "En tu casa o en la mía", del seu amic i parella artística Bertín Osborne.

També va fer carrera al cinema amb pel·lícules com "Su majestad la risa", "El currante", "El pan del brazo" o "¡Ja me maaten...!", entre d'altres.

ARXIVAT A:
ObituariTelevisió
Anar al contingut