Andre Braugher
Andre Braugher va estar nominat onze cops als Emmy (Reuters/Mike Segar)

Mor l'actor Andre Braugher, protagonista de "Brooklyn Nine-Nine", als 61 anys

L'actor nord-americà, que també va protagonitzar la sèrie "Homicide" als 90, va guanyar dos premis Emmy

L'actor nord-americà Andre Braugher, protagonista de la comèdia "Brooklyn Nine-Nine" i de la sèrie policíaca dels anys noranta "Homicide: Life on the Street", ha mort aquest dilluns als 61 anys, segons el seu agent, després d'una breu malaltia.

Braugher va fer el paper del capità Ray Holt a "Brooklyn Nine-Nine" durant vuit temporades, des del 2013 fins al 2021. Va rebre quatre nominacions als Emmy per aquesta interpretació, a més de dos premis Critics Choice a millor actor secundari en una sèrie de comèdia.
 

Onze nominacions i dos premis Emmy

Abans havia interpretat el detectiu Frank Pembleton a "Homicide", del 1992 al 1998, un paper pel qual va guanyar el seu primer Emmy el 1998, com a actor protagonista d'una sèrie dramàtica.

Braugher també va guanyar un Emmy en la mateixa categoria per una minisèrie el 2006, pel paper de Nick Atwater a "Thief".

En total, va tenir onze nominacions als Emmy, considerats els Oscars de la televisió.

Nascut i criat a Chicago, el seu paper més recent al cinema va ser el de Dean Baquet, editor del The New York Times, a "She Said", que explicava la investigació del diari sobre l'abús sexual i l'assetjament de figures destacades del món de l'espectacle i dels mitjans de comunicació, guanyadora del premi Pulitzer.

 

 

ARXIVAT A:
ObituariTelevisióCinema
Anar al contingut