Lleida

Mor en un xoc frontal amb un camió quan fugia després d'atropellar un vianant

Un jove de 25 anys ha mort en un accident de trànsit a Lleida, després que el vehicle que conduïa ha xocat frontalment contra un camió. Es dóna la circumstància que la víctima fugia per la N-II després d'haver atropellat un vianant a l'avinguda de València de la capital del Segrià. El conductor del camió ha resultat il·lès, mentre que la víctima de l'atropellament ha acabat amb ferides lleus.

Actualitzat

En l'accident que ha mort el conductor del turisme s'hi ha vist implicat un altre vehicle. Els quatre ocupants han fugit del lloc del sinistre, tot i que la policia descarta que hagi estat aquest cotxe el que ha provocat l'accident.

Els Mossos d'Esquadra creuen que segurament han fugit perquè no tenien el permís de conduir o perquè havien begut.

Accident mortal a Barcelona

A Barcelona, un jove de 29 anys ha mort en un accident de trànsit a l'avinguda Diagonal. El sinistre ha passat a primera hora del matí, a la sortida de la capital catalana. El noi conduïa una moto pel tercer carril d'aquesta via quan, segons diversos testimonis, ha perdut el control i s'ha encastat contra un fanal. Els equips d'emergència no han pogut fer res per reanimar el motorista.

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut