Imatge de la reunió que han mantingut aquest dimarts 21 de febrer l'alcaldessa de l'Hospitalet, Núria Marín, i el delegat del govern espan…
Imatge de la reunió que han mantingut aquest dimarts 21 de febrer l'alcaldessa de l'Hospitalet, Núria Marín, i el delegat del govern espanyol a Catalunya, Enric Millo.

Millo anuncia que les obres per instal·lar ascensors a l'estació de Bellvitge començaran aquest any

ACN L'Hospitalet de Llobregat.-El delegat del govern espanyol a Catalunya, Enric Millo, que aquest dimarts s'ha reunit amb l'alcaldessa de l'Hospitalet, Núria Marín, ha anunciat, sense concretar dates, que aquest any començaran les obres per instal·lar ascensors a l'estació de Bellvitge-Gornal, una de les reivindicacions històriques del municipi. Millo ha assegurat que el projecte dels ascensors ja està aprovat i que l'altre, el de la modificació de les vies, s'està finalitzant. "Volem que amb aquestes obres es vegi que estem passant de les paraules als fets", ha destacat. A la reunió, Millo i Marín han acordat també crear una comissió bilateral de treball amb caràcter permanent per abordar els principals reptes de la ciutat com són la construcció del túnel de L'Hospitalet per millorar Rodalies o el manteniment de les vies de Renfe al seu pas per la ciutat. Millo ha assegurat que el govern espanyol "és conscient" de les necessitats de la segona ciutat de Catalunya i s'ha compromès a treballar amb Foment per "donar-hi resposta".

Anar al contingut