Barcelona

Milers de barcelonistes celebren la classificació del Barça per a la final de la Champions

L'eufòria per la classificació de Barça per la final de la Champions s'ha allargat fins ben entrada la matinada a la font de Canaletes, a la Rambla de Barcelona, on fins a unes 12.000 persones han celebrat la victòria dels de Guardiola. La festa s'ha allargat fins que els Mossos d'Esquadra l'han dissolt cap a les tres de la matinada. Tot i que l'ambient ha estat sobretot festiu, hi ha hagut alguns incidents aïllats que han acabat amb sis persones detingudes. A l'aeroport del Prat, en altres capitals de demarcació i ciutats del país també s'ha celebrat l'èxit del Barça.

Actualitzat
La concentració de Canaletes ha estat multitudinària i envoltada d'un ambient festiu. Poc després que s'acabés el partit s'hi van anar concentrant seguidors i aficionats. Segons la Guàrdia Urbana, s'hi han aplegat fins a 12.000 persones al punt àlgid de la nit, enmig de petards, bengales i crits.

La calma ha predominat en la celebració, malgrat que hi ha hagut alguns incidents aïllats, com ara desperfectes al mobiliari urbà, en alguns cotxes que circulaven per la Rambla o també alguna batussa.

Poc abans de les tres de la matinada, els Mossos d'Esquadra han demanat als centenars de concentrats que quedaven que marxessin. Algunes persones han llançat objectes contra les furgonetes policials i els agents els han acabat dispersant sense haver de carregar. Els mossos han detingut sis persones pel llançament d'objectes i per desperfectes.

Alegria a la rebuda al Prat

La celebració i l'alegria s'ha viscut també a l'aeroport del prat, on a les cinc de la matinada unes 500 persones han rebut la plantilla blaugrana que arribava a casa. Un moment d'alegria similar es va viure a l'aeroport fa cinc dies, després del partit del Bernabéu.
NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut