Barcelona

Massive Attack i Plastikman brillen al Sónar

A l'espectacle de Massive Attack es projectaven frases en català a la pantalla com "Felip 6è abdica" o "Can Vies es trasllada al Castell de Montjuïc"

RedaccióActualitzat

Els britànics Massive Attack han donat el tret de sortida a l'edició número 21 al Festival Sónar amb un concert només per a convidats, uns 10.000, amb un espectacle on han confluït art visual, música i crítica política i en què s'hi projectaven frases en català a la pantalla. S'hi van poder llegir afirmacions com "Felip 6è abdica", "Can Vies es trasllada al Castell de Montjuïc" i "Democràcia contra capital". El directe va anar de menys a més, i va acabar amb "Unfinished Sympathy".

Els de Bristol han protagonitzat un espectacle ple de llums de grans estructures leds que ha comptat amb la col·aboració de Topley-Bird en temes com "Psyche" i "Safe from harm'". Aquest divendres Massive Attack repeteixen per a tots aquells que tinguin entrada.

Els britànics, però, no van ser els únics que van presentar espectacle, també ho va fer Richie Hawtin, que ha recuperat l'àlies de "Plastikman". Hawtin va actuar al recinte de la Fira de Montjuïc, al Sónar de Dia, fins més tard de les onze de la nit.

Hawtin va crear un concepte visual molt interessant entre el públic i l'espectacle podia arribar a semblar una espècie de ritual amb les masses seguint un messies en forma de discjòquei. Es tracta d'un espectacle que ja va estrenar a Nova York i que ara ha adaptat a l'escenari barceloní.

Aquest divendres és el torn del francès Woodkid i dissabte, dels més esperats, Chics, Neneh Cherry o Lykke Li.

 

VÍDEOS RELACIONATS
GALERIES RELACIONADES
Anar al contingut