El ministre d'Afers Exteriors, José Manuel García Margallo, atenent els periodistes. (Foto: EFE)
Margallo ha posat la mà al foc per la integritat de Rajoy. (Foto: EFE)
Palma

Margallo diu que "compareixerà quan i com ho consideri oportú per tranquil·litzar l'opinió pública" pel "cas Bárcenas"

El ministre Margallo ha posat la mà al foc per la integritat de Rajoy arran de l'escàndol de corrupció del "cas Bárcenas" i ha assegurat que no es poden calcular els diners que ha deixat de percebre en abandonar el seu lloc de registrador de la propietat per "dedicar la seva vida al servei d'Espanya".

RedaccióActualitzat
El ministre d'Afers Estrangers, José Manuel García Margallo, assegura que Mariano Rajoy "compareixerà quan i com ho consideri oportú per tranquil·litzar l'opinió pública" arran de l'escàndol de corrupció del "cas Bárcenas".

Margallo ha posat la mà al foc per la integritat de Rajoy durant la roda de premsa que ha tancat la trobada informal de ministres d'Afers Estrangers de la Unió Europea a Palma.

A preguntes dels periodistes, el ministre ha insistit en la seva "confiança absoluta" en la integritat i honorabilitat de Rajoy, que ha dit que és el seu principal actiu, ja que serien "incalculables" els diners que ha deixat de percebre en abandonar el seu lloc de registrador de la propietat per "dedicar la seva vida al servei d'Espanya ".

També ha mostrat la seva confiança en el funcionament de l'estat de dret i ha assenyalat que el que ha provat el govern és que la Fiscalia, l'Agència Tributària i la Unitat de Delictes Fiscals de la Policia són independents.

"Amb aquest govern s'han acabat els fiscals, els inspectors i els policies a la carta", ha assenyalat abans de destacar que el "cas Bárcenas" no està afectant qüestions com la gradual recuperació econòmica d'Espanya.
Anar al contingut