Martunis en el seu acte de presentació amb l'Sporting de Lisboa
Futbol internacional

L'Sporting de Portugal fitxa un nen que va sobreviure al tsunami d'Indonèsia

El madridista Cristiano Ronaldo ha col·laborat perquè Martunis, que va perdre dues germanes i la seva mare en la catàstrofe, s'incorpori a l'equip sub-19 de l'equip portuguès on va començar la seva carrera

Rubén GómezActualitzat

L'Sporting de Portugal ha fitxat per al seu equip sub-19 Martunis, un nen que va sobreviure al tsunami d'Indonèsia l'any 2005, on van morir més de 250.000 persones, entre elles dues germanes i la seva mare. Aquest desastre mundial va sorprendre el jove Martunis amb set anys quan jugava a futbol amb els seus amics i es va buscar la vida com va poder, sobrevivint durant tres setmanes agafant-se a objectes que havia destrossat la gran onada.

Martunis portava, durant el tsunami, la samarreta de la selecció portuguesa amb el número 10 i el nom de Rui Costa. Aquesta història va arribar a Cristiano Ronaldo i l'actual jugador del Reial Madrid es va encarregar que es reconstruís la casa de Martunis i el va convidar a Portugal. L'estrella portuguesa va fer tot el possible perquè comencés a jugar a l'escola de la Fundació del Reial Madrid a Banda Aceh i ara ha col·laborat en la seva incorporació a l'Sporting de Lisboa, club on va fer els primers grans passos com a futbolista.

Anar al contingut