Barcelona

Losantos medita si continua a la COPE la propera temporada després que la direcció l'aparti de "La mañana"

Els micròfons de la COPE es podrien quedar, a partir de la propera temporada, sense la seva veu més polèmica. El locutor Federico Jiménez Losantos ha de decidir si continua o no a l'emissora, després que la direcció li comuniqués que prescindirien d'ell per presentar i dirigir l'espai matinal "La mañana". El president executiu de la COPE li va oferir la franja del vespre i ara Losantos ha de prendre una decisió. Per això, aquesta Setmana Santa serà un temps de meditació per al polèmic locutor.

Actualitzat
En una entrevista que publica "El Mundo", Federico Jiménez Losantos assegura que no entén, des d'una òptica empresarial, que no continuï al capdavant de "La mañana" la propera temporada. Losantos s'ha posat en la pell dels directius de l'emissora i ha dit que, si ell dirigís la COPE, es doblaria el sou si fos necessari per evitar la seva marxa.

Losantos dirigeix i presenta "La mañana" des de l'any 2003 i, tot i que assegura que el programa té bona audiència i suculents ingressos publicitaris, a ningú se li escapa que és una veu polèmica i que la COPE ha rebut pressions de diferents bandes per fer callar la veu de Losantos.

El periodista n'és conscient i assenyala que els culpables de la seva situació són un sector de l'Església i del PP. L'encara presentador de "La mañana" apunta a l'arquebisbe de Toledo, Antonio Cañizares, i "al PP de Rajoy i Gallardón"; l'alcalde de Madrid, fins i tot, es va querellar contra el periodista i els tribunals li van donar la raó.

Losantos ha de decidir ara si accepta o no l'oferta de la COPE per fer "La linterna" en la franja de 10 a 12 de la nit, un programa que compartiria amb César Vidal, a qui l'emissora confiaria les dues primeres hores, de 8 a 10. Si denega l'oferta, el 31 d'agost seria el seu últim dia laborable.
Anar al contingut