Barcelona

L'oposició força el govern de Barcelona a crear un grup de treball per abordar el "top manta"

Pisarello acusa CiU i PP de mantenir posicions "racistes i classistes" i alguns partits retreuen a Colau que no "doni la cara" i que l'Ajuntament no doni suport a la Urbana

RedaccióActualitzat

L'oposició municipal a l'Ajuntament de Barcelona ha aprovat aquest dilluns al matí un acord per crear un grup de treball per abordar el fenomen del "top manta", que aquest estiu ha proliferat força a la ciutat.

La proposició critica el govern d'Ada Colau per la seva "permissivitat" amb els manters i dóna ple suport a la Guàrdia Urbana i als petits comerciants. Hi han votat a favor tots els partits excepte Barcelona en Comú i la CUP.

El portaveu de CiU, Joaquim Forn, ha explicat que la base del problema és la manca de suport de l'Ajuntament a la Guàrdia Urbana:

"Tenim un govern que durant massa temps ha estat més pendent de sembrar ombres de dubte sobre l'actuació de la Guàrdia  Urbana que de donar-li recolzament."

Per la seva banda, el primer tinent d'alcalde, Gerardo Pisarello, és qui ha comparegut en nom del govern i ha titllat les posicions de CiU i PP de "racistes i classistes".

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut