Bombardejos aquest dimarts a Homs
Bombardejos aquest dimarts a Homs
Homs

L'exèrcit sirià intensifica els atacs a Homs amb dos coets per minut

El règim de Bashar al-Assad intensifica encara més la repressió a l'oposició, mentre que la comunitat internacional continua dividida respecte a les accions a emprendre. En les darreres hores, segons l'observatori sirià de drets humans, l'exèrcit sirià està atacant Homs a una mitjana de dos coets per minut. Les Nacions Unides calcula que només en aquesta ciutat, epicentre de la revolta, han mort més de 300 persones en una setmana.

RedaccióActualitzat
L'exèrcit sirià intensifica els bombardejos sobre Homs de tal manera que, segons l'oposició, és impossible evacuar totes les víctimes. El règim de Bashar al-Assad ha llançat aquest dimarts de matinada un dels bombardejos més intensos dels últims dies, mentre que la comunitat internacional denuncia els excessos del règim, però no concreta les accions.

La comissionada pels Drets Humans de l'ONU va denunciar aquest dilluns davant l'assemblea general de les Nacions Unides la campanya sistemàtica d'atac als civils engegada pel règim de Bashar al-Assad i va demanar que la comunitat internacional aturi ja la repressió a Síria. Va fer una crida per donar suport a la proposta d'una missió conjunta d'observadors de la Lliga Àrab i l'ONU.
Anar al contingut