Islamabad

L'exèrcit pakistanès desmenteix un suposat atac amb míssils a l'avió del president Musharraf

L'exèrcit pakistanès ha desmentit les afirmacions que alguns canals de televisió han fet dient que dos míssils antiaeris havien estat llançats contra l'avió en què viatjava el president Pervez Musharraf. Alguns testimonis han afirmat que els míssils havien estat disparats des de la teulada d'una casa de la localitat de Rawalpindi, propera a la base aèria de Chakala, des d'on acabava d'enlairar-se l'avió de Musharraf, i no han aconseguit tocar-lo. Tot això succeeix quan les forces de seguretat continuen en alerta per a la Mesquita Roja d'Islamabad, on continuen atrinxerats centenars d'estudiants islamistes.

Actualitzat
El president es dirigia a la província de Balutxistan, a l’oest del país, per visitar zones afectades per les recents inundacions.

El portaveu de l’exèrcit, el general Arshad Waheed, ha mantingut que la informació que han proporcionat els canals és “inventada i sense fonament” i ha afegit que Musharraf ha arribat a la ciutat on es dirigia. En aquest sentit, ha volgut recordar als canals de televisió que han de ser responsables a l’hora d’informar sobre “assumptes sensibles”.

Després de ser llançats els dos projectis, les forces de seguretat han acordonat l’àrea i han ordenat a totes les botigues properes que tanquessin les portes.

D’acord amb la versió dels testimonis, la casa des de la qual s’han llançat els míssils contra l’avió de Musharraf havia estat llogada fa uns dies per una parella, que presumptament ha fugit del lloc dels fets.

La policia, d’acord amb les mateixes fonts, ha trobat l’armament utilitzat al lloc dels fets, i segons sembla és similar al que fa servir l’exèrcit del Pakistan.

Musharraf ha patit anteriorment altres intents d’atemptat.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut