Barcelona

L'espoli al Palau de la Música puja a 35 milions d'euros

L'espoli al Palau de la Música puja a 35 milions d'euros. La xifra del forat que van deixar els anteriors responsables del Palau de la Música l'ha avançat Antoni Dalmau membre de l'Orfeó Català i de la comissió jurídica que ha redactat els nous estatuts, la vigília que els gestors facin pública la quantitat definitiva de fons que es van desviar del Palau de la Música. Dalmau ho ha dit en una entrevista a "El matí de Catalunya Ràdio".

Actualitzat
"Ara el que queda són 35 milions que haurà estat la magnitud final de tot aquest robatori que s'ha produït al Palau", ha dit Antoni Dalmau. Com a membre de l'Orfeó Català i de la comissió que ha redactat els nous estatuts, ha dit que ara "es tancarà la investigació al voltant del robatori, que ha estat enorme, gravíssim", ha puntualitzat.

Segons Dalmau, els estatuts de l'Orfeó Català aprovats ahir a l'assemblea de socis són imprescindibles per poder tancar el capítol més negre de la història del Palau, encara que no és "suficient". Segons ha reconegut, els estatuts de l'Orfeó "eren el fruït de molts anys d'al·luvió, d'anar introduint canvis i afegint coses i estaven bastant desordenats en la seva redacció".

Dalmau ha afegit que ara només caldrà seguir el procés judicial que ha de determinar les responsabilitats de Millet i Montull.


Anar al contingut