Barcelona

L'Audiència de Barcelona deixa en llibertat provisional les dues models argentines

Les dues models argentines acusades de tràfic de drogues esperaran el veredicte fora de la presó, segons ha dictaminat l'Audiència de Barcelona, mentre que el seu representant ho farà des de la cel·la. La fiscalia demana per a ells una pena d'onze anys de presó i una multa de més de 2 milions d'euros. Les noies, de 20 i 22 anys, asseguren que no sabien que en quatre de les sis maletes que van facturar a l'aeroport del Prat hi havia gairebé 16 quilos de cocaïna.

Actualitzat

Les models argentines Jessica Almada i María Belén Téllez han passat la primera nit fora de la presó, després que l'Audiència de Barcelona els ha concedit la llibertat provisional en considerar que una de les obligacions dels jutges és "allargar el menys possible la detenció o presó provisional dels inculpats". Les noies, però, hauran de comparèixer els dies 1 i 15 de cada mes davant del tribunal. El seu representant, en canvi, es queda en presó provisional.

Els advocats de les detingudes són optimistes sobre el futur de les noies. Creuen que la decisió de l'Audiència de Barcelona de deixar-les en llibertat provisional és "l'avantsala d'una sentència absolutòria". De fet, les noies sempre han declarat que desconeixin que dins les maletes que van facturar a l'aeropor del Prat hi hagués droga.

Anar al contingut