L'Ajuntament de Molins de Rei paga la quota als nous autònoms durant un any.
L'Ajuntament de Molins de Rei paga la quota als nous autònoms durant un any.
Molins de Rei

L'Ajuntament de Molins de Rei subvenciona les persones a l'atur que s'estableixin com a autònomes

La iniciativa subvenciona durant 6 mesos el 100% de la quota dels nous autònoms i el 50% els 6 mesos següents les persones del municipi que vulguin obrir un negoci. D'aquesta manera, l'Ajuntament de Molins de Rei paga la quota als nous autònoms durant un any.

RedaccióActualitzat

L'Ajuntament de Molins de Rei ha impulsat un programa d'ajuda als nous autònoms. La iniciativa subvenciona durant 6 mesos el 100% de la quota dels nous autònoms i el 50% els 6 mesos següents.

Des de l'Ajuntament s'estudia la viabilitat de cada projecte. Les persones que vulguin optar a aquesta línia de subvencions han d'estar empadronades al municipi des de fa un mínim de 6 mesos o ve poden ser de fora sempre que hagin fet el pla de negoci al servei de creació d'empresa local i s'instal·lin a Molins de Rei.

La iniciativa té caràcter retroactiu. Per això s'hi poden acollir tots els autònoms que s'hagin donat d'alta a partir de l'1 d'octubre del 2013. El termini és fins al 30 de setembre sempre que no s'hagi esgotat el pressupost destinat pel programa d'ajuda impulsat per l'Ajuntament.

Les ajudes es poden sol·licitar a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de Molins de Rei per a persones en situació d'atur que es vulguin establir com a autònomes per arrencar una activitat econòmica a la vila.

L'alcalde de Molins de Rei, Joan Ramon Casals, ha explicat que "l'autoocupació és una de les millors sortides actuals a les situacions d'atur, ja que permet encetar projectes a la mida de cadascú que si creixen es poden convertir en empreses importants i poden ajudar molt a la reactivació econòmica de la vila".

Anar al contingut