Declaracions al "Catalunya vespre" de Catalunya Ràdio

L'advocat de Millet, satisfet amb la decisió del jutge de citar-lo a declarar

L'advocat de Fèlix Millet, Pau Molins, s'ha mostrat satisfet amb la decisió del jutge que instrueix el cas de citar l'expresident del Palau de la Música i el seu número 2 a declarar, en qualitat d'imputats. En declaracions al "Catalunya vespre" de Catalunya Ràdio, Molins ha afirmat que era "una mica desesperant" veure el degoteig diari d'informació als mitjans de comunicació i no poder-se defensar davant el jutge. L'advocat ha confirmat que demanarà que s'aixequi el secret de sumari abans de la compareixença, que serà probablement el 19 d'octubre, per saber quins delictes exactes se'ls imputen. Molins també confia que no es decretin mesures cautelars, com la presó preventiva, per a Millet.

Actualitzat
En una entrevista al "Catalunya Vespre", Pau Molins ha considerat que la citació permetrà a Millet defensar-se dels fets que van publicant els mitjans "i que no podem anar desmentint cada dia". L'advocat de la defensa també ha considerat que "no hi ha cap motiu" per mantenir el secret de sumari "malgrat que tècnicament és possible".

Respecte si tindrà prou temps per preparar la defensa del seu client, un cop se sàpiguen els fets concrets que se li imputen, Molins ha conclòs que sí perquè "totes les irregularitats comeses ja les ha confessades".

El defensor de l'expresident del Palau descarta, en canvi, l'aplicació de cap mesura cautelar, com pot ser la retirada de passaports o la presó preventiva. "La llei diu que només pot ser així en casos molt puntuals, com un risc de fugida o de destrucció de proves, i cap d'aquestes circumstàncies es donen aquest cas", ha dit. "El senyor Millet no pensa fugir de la justícia, si no, ja ho hagués fet a l'agost i no hagués confessat", ha afegit, alhora que ha remarcat que "havent dimitit i havent-hi una nova direcció i gestió al Palau, no hi ha cap possiblitat" que es destrueixin proves.

De cara a l'eventual condemna, Molins ha apuntat que faran valer "atenuants com la confessió, la col3laboració en la investigació i la reparació del dany produït".
NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut