Barcelona

L'advocat de Millet assegura que l'arquitecte de l'ampliació del Palau va cobrar més del que diu

L'advocat de Fèlix Millet, Pau Molins, ha assegurat, en una entrevista a "El matí de Catalunya Ràdio, que l'arquitecte que va fer la remodelació del Palau, Òscar Tusquets, ha comès un error afirmant que va cobrar només 12 milions d'euros dels 24 que va costar l'obra. "Ho tenim tot quantificat", ha afirmat. Segons Molins, una persona de l'equip de l'arquitecte li ha assegurat que "va ser un error del senyor Tusquets". El lletrat ha afegit que l'obra es va fer en diverses fases i ha donat a entendre que Tusquets no les hauria tingut en compte totes.

Actualitzat
L'advocat de l'expresident del Palau no només ha parlat de les obres d'ampliació de l'edifici modernista i la polèmica que va encetar l'arquitecte que les va dur a terme sobre el seu cost.

Molins ha afegit que no és delicte que Millet tragués diners d'amagat de la caixa del Palau per fer pagaments en negre o quedar-se'ls com a plus. "Si aquests diners es pagaven per activitats relacionades amb el Palau això no és cap delicte", ha dit, tot que ha reconegut que és "una activitat irregular perquè no passava pels òrgans de control i per les regulacions pertinents".

També s'ha referit als diners que Àngel Colom assegura que va rebre de Millet. L'advocat ha negat tenir-ne coneixement, i sobre l'afer del cost de reparació de l'orgue, l'advocat de Millet ha negat rotundament que Jordi Montull proposés fer factures falses a l'orguener que havia contractat per restaurar l'orgue.

El lletrat diu que Montull en la carta de confessió que ha entregat al jutge detalla totes les empreses a qui van fer pagaments en negre.


NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut