Barcelona

Puig admet que la Fundació Trias Fargas, vinculada a CDC, va rebre 630.000 euros del Palau

La direcció de Convergència Democràtica ha admès que la Fundació Trias Fargas, vinculada al partit, va rebre 630.000 euros provinents de la Fundació del Palau. Tot i això, el secretari general de Convergència, Felip Puig, ha assegurat que tot es va fer dins de la legalitat i en cap cas es van desviar diners ni al partit ni a la federació.

Actualitzat
El secretari general adjunt de CDC ha manifestat que la Fundació Trias Fargas ha rebut diners de la Fundació del Palau, però ha manifestat que són diners oficials i perfectament legals. En aquest sentit, Puig s'ha justificat: "Creiem que en aquests moments el que tocava era donar comptes després que ha aparegut una primera notícia en algun mitjà de comunicació que fa referència a convenis legals, amb diners oficials i a activitats transparents entre la Fundació Trias Fargas i la de l'Orfeó Català".

Puig també ha volgut destacar que ni Convergència Democràtica ni Convergència i Unió han rebut cap aportació de diners del Palau de la Música ni de Fèlix Millet.
Anar al contingut