Una espectadora va gravar el moment i l'ha publicat a les xarxes socials (X/@odeiotedlasso)

L'actriu Hannah Waddingham esclata contra un fotògraf: "No em diguis que ensenyi la cama!"

Waddingham va retreure públicament el comentari al fotògraf que l'esperava a l'arribada al Royal Albert Hall, on es dirigia a presentar els premis Olivier de teatre

RedaccióActualitzat

L'actriu anglesa Hannah Waddingham es va quadrar aquest diumenge davant d'un fotògraf que li havia demanat que "ensenyés la cama".

Els fets van passar quan l'estrella de la sèrie "Ted Lasso" arribava al teatre londinenc Royal Albert Hall per presentar la gala dels Premis Olivier de teatre.

Waddingham s'havia aturat en unes escales per tal que la poguessin captar les càmeres quan va sentir el crit d'un fotògraf que li demanava que li mostrés la cama, cosa que la va molestar visiblement.

Sense pensar-s'ho ni un moment, l'actriu li va advertir que fer-li aquest tipus de petició era del tot improcedent.

"Déu meu, això no li diries mai a un home", es pot sentir en aquest vídeo gravat per una espectadora que ho ha compartit a la xarxa social X.

"No siguis idiota o me n'aniré. No em diguis 'ensenya'm la cama', no!", va dir-li mentre marxava movent el cap per mostrar el seu desacord i entre els aplaudiments dels que havien presenciat l'escena.

 

Fa pocs mesos que Waddingham va ser notícia en explicar que una professora de teatre li havia dit que no arribaria a treballar mai a la pantalla i el motiu: "Perquè sembla que hagis tingut un ictus en una banda de la cara."

L'actriu era l'encarregada de presentar la gala dels Premis Olivier de teatre britànic (Reuters/Isabel Infantes)

La intèrpret, que també ha aparegut en sèries com "Joc de trons" i "Sex education", va explicar en un pòdcast que això li havia provocat un "complex durant anys", però no la va enfonsar, sinó que la va motivar per deixar clar que la professora no tenia raó.

Abans de fer el salt a la televisió i el cinema, Waddingham es va fer un lloc en l'escena teatral de Londres, on va participar en obres com "Spamalot" o el musical "El màgic d'Oz", una trajectòria que li va valdre tres nominacions als premis Laurence Olivier.

ARXIVAT A:
Viral Masclisme Cinema
Anar al contingut