Imatge del cartell d'"El Senyor dels Anells: Els Anells de Poder", d'Amazon Prime
"El Senyor dels Anells: Els Anells de Poder" es pot veure en diverses llengües, entre elles el català

S'estrena la sèrie d"El Senyor dels Anells", la més cara de la història, també en català

La plataforma de vídeo d'Amazon Prime n'ha estrenat els dos primers capítols, que ha dirigit Juan Antonio Bayona

Actualitzat

Amazon Prime ha estrenat aquesta matinada a la seva plataforma "El Senyor dels Anells: Els Anells de Poder", la nova sèrie basada en el clàssic de J.R.R Tolkien i que es pot veure en diverses llengües, entre elles el català.

De moment estan disponibles els dos primers episodis dels vuit que integren aquesta primera temporada. Després de l'estrena, Prime Video emetrà un episodi per setmana, cada divendres a les 06.00.


La sèrie de J.D. Payne i Patrick McKay té directors de renom com Juan Antonio Bayona, que ha dirigit els dos primers episodis. Els més afortunats els van poder veure un dia abans que s'estrenés a la plataforma a diversos cinemes europeus, aquí als cinemes Filmax Gran Via de l'Hospitalet de Llobregat. Les entrades, que eren gratuïtes, es van exhaurir en tan sols cinc minuts.

Ambientat a la Terra Mitjana, aquest drama té lloc milers d'anys abans dels fets narrats a "El hòbbit" i "El Senyor dels Anells", en una era en què van ser forjats grans poders. Una sèrie molt tolkiana i visualment espectacular.


La més cara de la història

La sèrie, estrenada fa només unes hores a Amazon Prime, és la més cara de la història: 460 milions de dòlars. Només en drets d'autor Amazon Prime ha pagat 250 milions de dòlars. 

La plataforma ja ha anunciat que hi haurà cinc temporades, de les quals ja se n'han enregistrat les dues primeres. La primera a Nova Zelanda i la segona, al Regne Unit.

Imatge del cartell de 'El senyor dels anells: Els anells de poder' d'Amazon Prime
És la sèrie més cara de la història

Els personatges de l'univers fantàstic de Tolkien tornen a la pantalla així vuit anys després que s'estrenés la pel·lícula "El hòbbit: la batalla dels cinc exèrcits", el 2014.

 

ARXIVAT A:
Sèries
Anar al contingut