La reina Sílvia de Suècia, durant l'entrevista en el documental de la televisió pública sueca SVT
La reina Sílvia de Suècia, durant l'entrevista en el documental de la televisió pública sueca SVT
Estocolm

La reina Sílvia de Suècia assegura que conviu amb fantasmes

En un documental de la televisió pública sueca SVT, la reina afirma que "hi ha fantasmes, hi ha molts fantasmes" al castell de Drottningholm, la residència privada de la família reial del país escandinau

RedaccióActualitzat

Al castell de Drottningholm hi ha fantasmes. O almenys això és el que diu la reina Sílvia de Suècia en un documental que aquesta nit estrena la televisió pública sueca SVT. En aquest documental, la reina afirma: "Hi ha fantasmes, hi ha molts fantasmes aquí", quan parla d'aquest castell, la residència privada de la família reial sueca. Un fragment del reportatge es difon des d'aquest dijous a la pàgina web de la cadena STV.

La dona del rei Carles XVI Gustau no només es refereix a les històries de fantasmes al palau, sinó que també assegura que ella mateixa n'ha notat la presència. La reina, de 73 anys i d'origen alemany, explica des de la mateixa residència: "Sí, jo mateixa els he sentit. Però són amistosos".

El que encara és més sorprenent és que la princesa Cristina, germana de Carles Gustau, va més enllà i manté que ha vist la figura d'una dona vestida de blanc al castell. La princesa subratlla en el documental: "Hi ha molta energia en aquesta casa. Seria estrany que aquesta energia no prengués forma de sorolls o figures."

 

 

El castell de Drottningholm està situat en una illa del llac Mälaren, als afores d'Estocolm. Es va construir al segle XVII, és Patrimoni de la Humanitat per la Unesco i des del 1981 és la residència oficial dels reis de Suècia.

Anar al contingut