Barcelona

La primera jornada de la Festa del Cel aplega un total de 600.000 persones

El primer dia de la Festa del Cel, que ha tingut la Red Bull Air Race com a centre d'atenció, ha aplegat aquest dissabte un total de 600.000 persones, segons els càlculs de l'Ajuntament de Barcelona. Al llarg de tota la jornada no hi ha hagut cap incidència destacable i el dispositiu de trànsit ha funcionat tal com estava previst. Els pàrquings propers a la zona on es feia la celebració, a l'entorn de les platges de la Nova Icària, el Bogatell i la Mar Bella, han estat gairebé al 100% durant tot el dia. La Guàrdia Urbana ha hagut de tallar en moments puntuals les sortides de la ronda Litoral de la zona, tal com havia previst el consistori.

Actualitzat
Aquest diumenge a la una del migdia es reprendrà la Festa del Cel amb la tradicional exhibició de la Mercè, que s'anirà combinant amb la intervenció dels participants en la cursa aèria Red Bull.
 
L'Ajuntament de Barcelona recomana que els desplaçaments es facin amb transport públic i que s'atenguin els itineraris senyalitzats per a vianants i bicicletes privades.
Anar al contingut