Futbol

La premsa esportiva coincideix: el futbol va ser injust amb el Barça

"El futbol va ser injust", "un partit increïble", "va caure jugant a futbol" o "cruel venjança" són algunes de les formes d'expressar, per part de la premsa esportiva espanyola, el que ha passat al Camp Nou en la semifinal de Champions, on el Chelsea va desclassificar el FC Barcelona.

Actualitzat
"El final més cruel per al Barcelona", titula en la seva crònica el diari "Marca", que en portada destaca el resultat com a "venjança de l'Iniestazo'", en referència al gol que va marcar Andrés Iniesta a Londres per classificar el club català en una eliminatòria anterior, entre els mateixos equips.

L'"As" se centra en la figura de Leo Messi per il·lustrar en la seva portada el que va passar: "Messi va punxar la final somiada". "El Barcelona es deixa remuntar un 2-0 contra un Chelsea amb 10 jugadors. Messi va fallar un penal decisiu. L'afició va ser l'únic que va estar a l'altura", explica aquest diari en la crònica del partit.

A Catalunya, els diaris "Sport" i "Mundo Deportivo" apel·len a la fortalesa de l'afició del Barcelona, s'escriu sobre la mala fortuna i s'utilitza amb generositat un substantiu: injustícia. "Que injust és el futbol!", titula l'"Sport", que, això no obstant, recorda que "el Barcelona va caure amb el cap ben alt".

El "Mundo Deportivo" recorda en portada i amb els colors blaugrana que "Ser del Barça és el millor que hi ha", i afegeix: "El barcelonisme pot estar orgullós d'un equip que va donar la cara, va mantenir el seu estil i va caure amb futbol".
Anar al contingut