Ripollet

La policia descarta que hi hagi un tercer implicat en la mort d'una adolescent a Ripollet

Dos menors han estat detinguts per mort a ganivetades d'una noia de 14 anys, divendres passat a Ripollet. Els arrestats han explicat versions contradictòries sobre els fets. Un afirma que va ser una tercera persona la que va matar la nena, mentre que el segon sosté que va ser l'altre detingut. Els Mossos d'Esquadra treballen amb la hipòtesi que un d'ells o els dos són els presumptes responsables del crim, però descarten que una tercera persona hi estigui implicada. La defensa del detingut que s'exculpa ha anunciat que demanarà al jutge que el deixi en llibertat vigilada. Ara, tots dos estan en dos centres d'internament, un a Barcelona i l'altre a Mollet del Vallès.

Actualitzat

Els veïns de Ripollet estan consternats després de la mort d'una de les seves veïnes. Aquest dimarts a la tarda, mig miler de persones han tornat a sortir al carrer per transmetre el seu suport i solidaritzar-se amb la família de la noia. També aquest dimarts però al matí, els instituts i l'Ajuntament de Ripollet han fet cinc minuts en de silenci per recordar-la.

La policia està investigant encara els fets i buscant-ne els responsables. Hi ha dos joves detinguts i els dos expliquen versions contradictòries. Un ha acusat l'altre menor d'haver comès el crim. Assegura que ell només va acompanyar el seu amic a buscar la noia. El principal acusat va agredir-la darrere d'un camió sense que ell ho pogués veure. En adonar-se'n, va acudir-hi per ajudar la noia però l'altre jove el va amenaçar. El jove afirma que es va bloquejar i que no va poder fer res fins que el seu amic va tornar ple de sang. Amb aquesta versió com a argument, la defensa demanarà al jutge que aixequi l'ordre d'internament i la substitueixi per una altra de llibertat vigilada.

Pel que fa a l'altre detingut, el presumpte autor principal, sosté que una tercera persona va cometre el crim. La policia no contempla aquesta possibilitat i investiga en una altra línia.

Anar al contingut