Barça

La lesió de Messi no ha sofert cap agreujament ni cap variació després de jugar contra el PSG

Les proves mèdiques que ha passat Leo Messi aquest matí confirmen que la lesió no ha tingut cap agreujament ni cap variació després dels minuts que va disputar davant del París Saint-Germain. A l'argentí se li ha fet una ressonància magnètica i una ecografia que han certificat que la lesió no ha sofert cap variació. La pauta de recuperació que seguirà serà la que ja estava prevista.

Actualitzat
Leo Messi ha passat avui diverses proves mèdiques que han confirmat que la lesió al bíceps femoral de la cama dreta no s'ha agreujat per haver jugat contra el París Saint-Germain.

A Messi se li ha fet una ressonància magnètica i una ecografia que han certificat que la lesió no ha sofert cap variació en relació a com estava abans del partit. Per tant, la pauta de recuperació que seguirà l'argentí serà la que ja estava prevista.

Això és el que diu el comunicat mèdic del club: "Les proves realitzades han confirmat que la lesió no ha sofert cap agreujament ni cap variació. El jugador seguirà amb la pauta de recuperació establerta i la seva evolució marcarà la disponibilitat per als propers partits".

El comunicat mèdic no diu que estigui de baixa i, per tant, teòricament no està descartat per jugar contra el Saragossa diumenge, a les 7 de la tarda a l'estadi de La Romareda. A ningú no se li escapa, però, que el més probable és que no jugui, tot pensant en la seva recuperació de cara a les semifinals de la Lliga de Campions que es jugaran d'aquí a dues setmanes.

Messi solidari

El jugador argentí ha apadrinat un conte per recaptar fons per al càncer a la infància. El conte, titulat "La força del Barça", narra la història de dos nens malats, el Nico i la Laura, que servirà per recaptar fons per la lluita contra el càncer en la infància i futures investigacions liderades pel Vall d'Hebron.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut