L'autopista AP-7 a l'alçada de la Jonquera
L'autopista AP-7 a l'alçada de la Jonquera
Jafre

La història del detingut amb un cos al cotxe: feia l'últim viatge amb la parella, terminal

Els investigadors creuen que els dos homes, de nacionalitat suïssa, estaven fent un darrer viatge junts quan el més gran va morir

Actualitzat

El titular del jutjat d'instrucció 1 de la Bisbal d'Empordà ha deixat en llibertat l'home que va conduir 30 quilòmetres contra direcció per l'AP-7 amb un cadàver de copilot. 

Després de declarar, el jutge l'ha deixat en llibertat i li ha prohibit conduir en territori espanyol com a mesura cautelar.

Una persecució policial a l'AP-7 va posar al descobert dijous la història d'un viatge de comiat entre una parella. El vehicle en què viatjaven va girar cua de sobte a l'autopista, al Voló, prop de la frontera.

Fugint d'un control de la gendarmeria, va entrar en territori espanyol, va circular per l'AP-7 més de 30 quilòmetres contra direcció fins a la sortida 5, la que va cap a l'Escala, i, ja fora de l'autopista, va circular per carreteres secundàries fins que es va accidentar a la GI-634, al terme municipal de Jafre.

Quan agents dels Mossos d'Esquadra van inspeccionat el vehicle, hi van trobar un cadàver al seient de l'acompanyant, amb el cinturó posat i tapat amb una manta.

Els dos homes, de 88 i 66 anys i de nacionalitat suïssa, mantenien una relació sentimental i es creu que el més gran estava greuement malalt. Segons la principal hipòtesi amb què treballen els investigadors, la parella estava fent un darrer viatge de comiat quan va morir l'home de 88 anys.

Fonts de la investigació apunten que, en aquest viatge, la parella hauria passat per llocs com Madrid i Vilafranca del Penedès. El difunt no presentava signes d'una mort violenta i, segons els investigadors, tot apunta que l'home feia dies, fins i tot setmanes, que havia mort.

Un cop fet l'aixecament del cadàver, se li ha farà l'autòpsia a l'Institut de Medicina Legal de Girona per determinar la causa de la mort.

El conductor, resident a l'estat espanyol, el van traslladar a la comissaria de la Bisbal d'Empordà, on ha passat un dia detingut. La causa contra ell contia oberta per un delicte contra la seguretat viària per conducció temerària.

ARXIVAT A:
Policial
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut