El detenen per circular 30 km contra direcció a l'AP-7 i troben un cadàver al maleter
Imatge d'arxiu d'un mosso a l'AP-7 (Mossos)

El detenen per circular 30 km contra direcció a l'AP-7 i li troben un cadàver al cotxe

El conductor s'ha topat amb un control de gendarmes i llavors ha girat cua per la mateixa autopista fins al peatge de l'Escala

RedaccióActualitzat

Incident sorprenent a l'Empordà. Els Mossos d'Esquadra han detingut un conductor després d'una llarga persecució i quan l'han aturat han trobat un cadàver a dins del cotxe.

Cap al migdia els agents han rebut l'avís d'un vehicle que circulava contra direcció per l'AP-7, en sentit sud, des de la frontera amb França. A l'interior hi viatjava un home que quan ha vist un control de gendarmes a la frontera ha girat cua a l'autopista i ha circulat uns 30 quilòmetres contra direcció fins al peatge de l'Escala.

En sortir de l'autopista ha anat per la carretera GI-634 fins a Jafre, on s'ha accidentat i l'han pogut detenir. És en aquest moment quan els agents han trobat, al seient de l'acompanyant, el cos sense vida d'un home d'edat avançada.

En una primera valoració no han detectat indicis de criminalitat però han obert una investigació per aclarir els fets.

El detingut és un home de 66 anys, de nacionalitat suïssa i resident a Espanya, a qui s'acusa d'un delicte contra la seguretat viària per conduir de forma temerària.

Poc després s'ha conegut la història que hi havia al darrere: feia un últim viatge sentimental de comiat amb el seu company, molt malalt, que hauria mort durant el viatge.

 

ARXIVAT A:
Policial
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut