Barcelona

La Generalitat pacta amb "la Caixa" una opció de compra sobre els terrenys de BCN World

Després que Veremonte hagi renunciat a exercir l'opció de compra que tenia sobre el solar, l'administració catalana gestionarà a través de l'Incasòl l'assignació dels terrenys

Actualitzat

El govern de la Generalitat ha pactat amb La Caixa una opció de compra durant 18 mesos dels terrenys on està previst que s'aixequi el macrocomplex d'oci BCN World, després que el seu impulsor, Veremonte, hagi renunciat a exercir l'opció de compra que tenia sobre el solar, que vencia aquest dimecres.

Des de feia dies, la Generalitat subratllava que BCN World tiraria endavant passés el que passés amb Veremonte, insinuant que hi havia un pla B. Aquest dimecres a la tarda, el conseller d'Economia, Andreu Mas-Colell, ha anunciat per sorpresa aquesta mesura amb la qual la Generalitat pretén blindar el projecte.

Concretament, la Generalitat ha pactat amb "la Caixa" que l'administració catalana gestionarà l'accés a terra d'aquelles empreses que optin a una llicència de casino en l'àmbit del Centre Recreatiu i Turístic de Vila-seca i Salou. D'aquesta manera, el govern català "reforça el control sobre el projecte de desenvolupament dels Complexos Turístics Integrats" dins de l'àmbit on s'edificarà el macrocomplex, un acord que es plasmarà demà amb la firma de l'Incasòl i de "la Caixa" a la seu del Departament d'Economia.

Per Mas-Colell, aquesta és una solució "òptima" per a la Generalitat, perquè "gestionarà a través de l'Incasòl l'assignació dels terrenys" i ho farà a cost "zero", perquè es limitarà "administrar l'assignació d'aquests terrenys" als futurs compradors.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut